Wie ben ik

Hallo allemaal,

Graag wil ik mij hierbij even voorstellen, mijn naam is Judith Zwiers, 31 jaar en ben geboren in Ruinerwold. Vanaf mijn 20e woon ik samen met mijn vriend in Meppel.

Van kinds af aan ligt mijn interesse en passie bij sporten en hierdoor was mijn opleidingskeuze, namelijk Sport & Bewegen te Landstede geen opvallende beslissing.

Sinds februari 2016 ben ik, na de opleiding functioneel personal trainer te Hamel college hebben afgerond, gestart met 1 op 1 trainingen geven en dat doe ik vanuit mijn huis, waar ik een mooie ruimte heb gecreëerd om zo in alle rust en privé te kunnen werken aan de gestelde doelen van de mensen.

Ook ben ik vanaf heden de samenwerking aan gegaan met M-Fit en geef ik op de locatie van M-Fit te Meppel uiteraard ook 1 op 1 trainingen.

Mijn doel is zoveel mogelijk mensen op weg te helpen om samen de persoonlijke doelen te behalen. Het geeft mij ontzettend veel energie en plezier wanneer we succesvol terug kunnen kijken op een geslaagd traject waar we samen zijn ingestapt.

Als trainer ben ik enthousiast, creatief en zorgzaam. Ik kan goed luisteren en zet mij altijd 100% in om je zo goed mogelijk te helpen.

Herken jij je in het volgende?
Heb jij moeite met afvallen, heb jij moeite je fit en energieker te voelen of heb je te maken weinig tot geen motivatie kunnen opbrengen om daadwerkelijk te gaan sporten?
Schroom dan niet om het contactformulier in te vullen of even een praatje met mij te maken, ik wil en kan je helpen!

Met sportieve groet,

Judith Zwiers

personal trainer – personal training – online coaching – personal coaching – sport coaching – afvallen – meppel – drenthe – ruinerwold – nijeveen – gewichtsconsulent – personal trainer meppel –